Evlat Kokusu final bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor - Evlat Kokusu final fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu final bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor - Evlat Kokusu final fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 11:51

Evlat Kokusu bu akşam 9. bölümüyle ekran macerasına noktalayacak. Kanal D'nin duygu yüklü dizisi Evlat Kokusu'nun final bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler var. Son yaşananlara daha fazla dayanamayan Zümrüt, Çınar'a gerçek annesinin Zeyno olduğunu itiraf edecek. Duyduklarını kabul etmek istemeyen Çınar'ın gözyaşları herkesi derinden etkileyecek. İşte, Evlat Kokusu final fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Evlat Kokusu dizisi final bölümüyle ekranlarda veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı ve Yeşim Salkım'ın paylaştığı Evlat Kokusu bu akşam 9. bölümüyle son kez ekranlarda olacak. Final bölümünde yaşananlara daha fazla dayanamayan Zümrüt, Çınar’a gerçek annesinin Zeyno olduğunu itiraf edecek. İşte,  Evlat Kokusu finalde yaşanacakların detayları!

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Mahkemede tanık kürsüsüne Ela’nın çıkması Zümrüt için son darbe olur. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Zümrüt, Çınar’a gerçek annesinin Zeyno olduğunu itiraf eder.  Küçük Çınar için bu duyduklarını kabullenmek mümkün değildir. Çınar kendisini almaya gelen Zeyno’ya büyük tepki gösterir. Zeyno, Çınar ile yeni bir hayat kurmaya çalışsa da bu hiç de kolay olmayacaktır. Aslan ile Zeyno arasındaki yakınlaşma hem Zümrüt hem de Yusuf tarafından fark edilmiştir…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çınar’ın öz babası Yusuf’un mahkeme salonundaki yalancı tanıklığı, işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale getirir. Yıllar sonra yeniden Yusuf ile karşı karşıya gelen Zeyno bu kez kendini daha büyük bir beladan korumak zorundadır. Çünkü Yusuf, paranın kokusunu almıştır.

Yaşananlardan dolayı kontrolünü kaybeden Zümrüt hata üzerine hata yapar. Ela ve Çınar arasında olayların seyrini değiştirecek olan gizli anlaşmadan kimsenin haberi yoktur. Zeyno ile Aslan arasında ise güçlü bir duygusal bağ kurulmaya başlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!