Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 152. bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı 152. bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2019 23:30

Salı akşamları ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, son bölümü ile sevenlerine heyecanlı anlar yaşattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu haftaki bölümünde hainin Tufan olduğunu öğrenen masa üyeleri gerçeklerle yüzleşti. Dizinin hayranları şimdiden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü için sabırsızlanmaya başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 152. bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Burak Sergen gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, bu hafta ekranlara gelecek 152. bölümü ile yayınlandı.Sevilen dizinin son bölümünde yaşanan heyecanlı anlar sonrası yeni bölümde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte, dizinin yeni bölüm fragmanı hakkında ipuçları. 

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde;

Sınırsızların kurduğu oyuna, oğlunun canını kurtarmak için dahil olan Tufan, yaptığı hatanın bedelini yine oğlunun canıyla ödemiştir. Orhan'ın ölümüyle eski dostların arasındaki düşmanlık son bulmayacak aksine ikilinin intikam hırsı katbekat artacaktır. Bu kayıpla ilgili iki taraf da birbirini suçlarken, masa üyelerinin tavrı gayet net olacak, Tufan'ın infazının biran önce gerçekleşmesi gerektiğini dile getireceklerdir. Tufan'a göre yaşanan kaybın tek sorumlusu olan Hızır ise hem bir babanın evladını kaybetmesinin ne demek olduğunu bildiğinden hem de Orhan'ı yeğeni olarak gördüğünden cenaze gününden önce kimsenin harekete geçmesini istemez. Hatta ilk hamlenin de Tufan'dan gelmesi gerektiğini savunacaktır.

Haberin Devamı

Tufan ise içindeki öfkenin dinmesine izin vermeden intikamını almak adına kolları sıvar. Hızır'a karşı açacağı savaşta yenilgiye uğramamak için Çakırbeylilerle bir bağı olmayan eski ahbaplarını da cephesine katacaktır. Yakın dost olan masa üyelerinin arasına kan girdiğini öğrenen Cengiz de Hızır'ı bitirmek için derhal harekete geçer. Tufan'ın acısından faydalanarak yapacağı planla bu krizi fırsata çevirmeye çalışacaktır.

 
   

BAKMADAN GEÇME!