Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 156. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın 156. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2020 22:57

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Burak Sergen gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, bu hafta ekranlara gelecek 156. bölüm fragmanı diziseverlerle paylaşıldı. Sevilen dizinin yeni bölümü öncesi, fragmanda yeni bölüme dair pek çok ipucu veriliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 156. bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı. Sevilen dizi 11 Şubat Salı akşamı 156. bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanda, bu hafta neler olacağına dair işaretler veriliyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 156. bölüm fragmanı...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hızır, tüm uyarılara rağmen Hatem'i öldürerek çok büyük bir savaş başlatmıştır. Bu savaşta düşmanı küçümsemek yapılacak en büyük hata olacaktır. Sadece Hızır'ı değil kadınıyla çocuğuyla tüm Çakırbeylilerin hayatının riske girdiği bu dönemin kapanışı kolay olmayacaktır. Dost düşman birbirine girmiş ve masanın dertleri günden güne artmışken Tufan'ın akrabası olan Bicolar da aynı amaç etrafında tekrar bir araya gelerek Hızır'ın karşısına dikilmiştir. Diğer yandan Çakırbeylilerin ve masanın güvenini kazanmak için oğlunun ölümüne dahi sessiz kalan Feyyaz'ın nasıl gözü kara bir hain olduğu da nihayet belli olur.

Haberin Devamı

Feyyaz'ın varlığının büyük bir tehdit oluşturduğunu henüz bilmeyen Hızır, asıl düşmanının burnunun dibinde olduğundan da bihaberdir. Sevdiklerinin kaybına alışmaktansa, onlarla beraber olmak arzusu, yapacağı ölümcül planda etkili olacaktır. Herkes Hızır'ın kendini hedefe koyacağı planın karşısında dursa da o bildiğinden şaşmaz. Hızır'la aynı duygularla hareket eden Tipi de bu planın bir parçası olmak için elinden geleni yapacaktır.

BAKMADAN GEÇME!