Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte fragman

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta var mı Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak İşte fragman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2019 22:07

Ekranlara diğer dizilerde olduğu gibi yaklaşık 1 ay ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 122. bölüm fragmanı ile izleyicilerin karşısına çıktı. Bir önceki bölümde cezaevi içerisinde pusuya düşürülen İlyas Çakırbeyli ağır yaralanmış ve görevliler tarafından anında müdahale edilmişti. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölüm fragmanında yer alan görüntülere göre İlyas ölüyor mu? İşte, o bilgiler

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm fragmanında izleyicilerin karşısına çıkan görüntüler akıllarda soru işareti bıraktı. Bir süre ekranlara ara veren dizinin yeni bölümünü merakla bekleyenler için 122. yeni bölüm fragmanını yayınlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 'İlyas öldü mü?' sorusunu akıllara getirdi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında İlyas ölüyor mu? İşte, o detaylar

EDHO'NUN YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA İLYAS ŞOKU

Son bölümde pusuya düşen İlyas Çakırbeyli için intikam çanlarını çalan Hızır, Façalılardan intikam almak için varını yoğunu ortaya koymuştur. Ailenin reisliğini Alparslan'a  devreden Hızır, gereğinin yapılmasını söylemiştir.

Alparslan Çakırbeyli ise hiç gecikmeden işe koyulmuş ve İlyas Çakırbeyli'nin intikamını almak üzere girişimlerde bulunmuştur. 

Haberin Devamı

Fragmanın son saniyesinde ise " Benim adım Alparslan Çakırbeyli, İlyas Çakırbeyli'nin intikamı, tüm Façalılar ölene kadar devam edecek" sözlerini sarf etmiş ve mesajı açıkca vermiştir. 

İlyas'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı salı akşamı netlik kazanacak.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!