Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? EDHO yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak  EDHO yeni sezon fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 19:00

Geçtiğimiz sezon heyecanlı bir sezon finali ile ekranlara kısa süreliğine veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 166. yeni sezon fragmanı yayınlandı. EDHO yeni bölüm fragmanında, heyecanlı gelişmelerin sinyalleri verildi. Oyuncu Pelin Akil'in de kadroya katıldığı fragmanda, Hızır Çakırbeyli'nin çatışmaya girmesi merak dolu anlara sahne oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam var mı?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon koronavirüs nedeniyle erken sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 166. bölümü ile ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler ve yeni sezona ilişkin bilgi...

YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. İşte, EDHO 166. yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler;

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın resmi Instagram hesabı üzerinden oyuncuların videoları yayımlandı. Dizinin oyuncuları yeni bölümlerin yakında başlayacağını duyurdular, ancak net bir tarih vermediler.

Haberin Devamı

Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Az kaldı…" notunu düştü.

Dizinin yakın zamanlar ekranlara dönmesi bekleniyor. Konuya dair ayrıntılar belli oldukça haberimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır. Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır.

Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır.

Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır.

Haberin Devamı

Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır.

Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!