Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2020 20:15

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünü bekleyenler, dizinin bu hafta ekranlara gelmemesi nedeniyle araştırmalarına başladı. Dizinin hayranları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından yeni bölüm heyecanına ortak olmak adında, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? İşte, merak edilenler.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 159. yeni bölümünü bekleyenler, salı akşamı dizinin yayın saatinde başka bir programla karşılaştı. Dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını meraklandırdı. Peki, Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman hangi tarihte? İşte, Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tarihi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın merakla beklenen yeni bölümü, ATV'de yayınlanan Trabzonspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü 10 Mart Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Uğradığı ihanet yüzünden gözü dönen Boran, başına buyruk hareket ederek Demeti kaçırmış, bu hareketiyle bir kere daha masanın güvenini sarsmıştır. Bicoların kurduğu oyuna karşılık olarak yaptığı planla, Demet'i rehin alarak onu kurtarmaya gelen herkesten intikamını almayı amaçlamaktadır; fakat işler planladığı gibi gitmez. Çakırbeyli hanesine yapılan beklenmeyen bir ziyaret olayların seyrini değiştirecektir.

Haberin Devamı

Nasıl yaşayacağından çok düşmanlarının nasıl öleceğini düşünen Boran, kendi yöntemleriyle Bicolara bir bedel ödetmeye çalışırken dostlarını da etrafında istemez. Ateşin üzerine üzerine giden Boran bu tavırlarıyla masanın tepkisini toplamaya devam edecektir. En başta, söz konusu ihanet olduğunda, oğlunun dahi gözünün yaşına bakmamış olan Haşmet'in kabullenemeyeceği bir durumdur bu. Masanın aleyhine hareket eden üyelerin akıbetini oylamaya açma yetkisi bulunan Hızır, oylanacak kişi bir dostu olmasına rağmen, masayı toplantıya çağıracaktır. İlyas, Behzat ve hatta Tipi, düşman sevindirmemek adına Boran'ın yaşaması için oy kullanacakken ölümü için kalkan bir el herkesi şaşırtacaktır. Hızır'ın masa toplantısından sonra ilk işi düşmanlarıyla savaşına devam etmek olacaktır. Tufan'la olan husumetinde araya giren Bicolarla birlikte onlarla iş yapan Altan ve Sınırsızları da yok etmeyi amaçlayan Hızır, yeni bir operasyon için kollarını sıvayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!