Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2019 16:49

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dizinin izleyenleri tarafından merak ediliyor. Son bölümde Tufan'ın açığa çıkmamak için kurduğu planlar Behram'ın ölümü ile sonuçlanmıştı. Şimdi yeni bölümde neler yaşanacağı bekleniyor.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Tufan, masanın baş düşmanı Altan ile yaptığı anlaşma ile oğlunun canını kurtarırken kendi canını tehlikeye atmıştır. Depo baskını esnasında, hem vurulmasına hem de silahların çalınmasına sebep olan haini ele verebilecek tek isim Tefo'nun gözlerini açması an meselesidir. Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım ister. Gitgide düşmanın avcunun içine düşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Tufan'ın, Sınırsızlarla yapacağı anlaşma bununla sınırlı kalmayacaktır. Hızır ile savaş halindeki Altan'ı, bu mücadelesinde maddi olarak destekleyen Sevda'nın planları ise ortaya çıkmıştır. Hızır'ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda'yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratacaktır. Evlerinden elini kolunu sallayarak çıkmasını istemedikleri Sevda'ya, Hızır'dan önce bir şey yapmamak için zor duran ev ahalisi, ondan bir an önce kurtulamadıkları için çok pişman olacaklardır.

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmedi... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında detaylar haberimizde olacak.

BAKMADAN GEÇME!