Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Alparslan ölüyor mu? İşte detaylar

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Alparslan ölüyor mu İşte detaylar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 13:09

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 183. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi.. Dizinin son bölümünde merakta bırakan bir final sahnesi ile sona ermiş, Alparslan vurulmuştu.. Bu haftaki fragmanda geçtiğimiz haftanın final izleri sürüyor. Peki Alparslan Çakırbeyli öldü mü? İşte dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünden dikkat çeken detaylar

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'yi şebekenin elinden kurtarmanın sevincini yaşayamadan, yeğeni Alpaslan'ın canının derdine düşer. Kendi mekanlarında, dostlarının arasında saldırıya uğrayan Alpaslan, hastanede yaşam savaşı verir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli tüm ailesini ve dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını ister. Hızır Çakırbeyli'nin bu isteğine en hızlı yanıtı ise kimsesizlerin babası Doğan verir. Alpaslan'a yapılan ssaldırının arkasındaki isme ulaşan Kimsesiz Doğan, okları kontrgerilla İshak'a çevirir.

"Benim ciğerime göz diktiler" diyen Kimsesiz Doğan, sokaklardaki tüm kimsesizleri İshak'ın izini bulmaya çağırır.İlyas Çakırbeyli Doğan Baba'nın bulduğu adreslere tek tek baskınlar yapar. Tüm aile perişan halde Alpaslan'dan gelecek haberi beklerken, Ceylan Çakırbeyli'nin tek duası ise Alpaslan'ın yaşamasıdır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 183. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!