Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm tam izle - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm kesintisiz izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm tam izle - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm kesintisiz izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2020 01:41

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24 Mart Salı akşamı 161. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Hızır, Altan belası son bulana kadar etrafında ona ayak bağı olacak kim varsa uzlaşılmasını istedi. Heyecan dolu bölümü ekranları başında izleyemeyenler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölümle ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleme linki ve 161. bölümle ilgili ipuçları.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecanlı bir bölümle sevenlerinin karşısına çıktı. Dizinin bu haftaki bölümünde Doğan Baba'nın Kepelilerle Façalıların arasını bulmak için devreye girmesi dikkat çekti. İşte, 24 Mart akşamı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölümde yaşananlar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde; İlyas ve Behzat, onları iyi tanıyan düşmanları tarafından dolduruşa getirilerek tuzağa çekilmişken, Tufan'dan umulmadık bir yardım gelmiştir; fakat iki dostun ölümden kıl payı kurtulmasını sağlayan bu yardım değil Alparslan olacaktır. Kepelillerin ortaya çıkışıyla birlikte karşılarında yeni bir cephe daha açılan Çakırbeyliler, Altan ile olan savaş devam ederken yeni bir düşmanın onlara güç kaybettireceğinin farkındadırlar. Hızır, Altan belası son bulana kadar etrafında ona ayak bağı olacak kim varsa uzlaşılmasını ister. Bu yüzden Kepelilerle Façalıların arasını bulmak için herkes tarafından sözü dinlenen Doğan Baba devreye girecektir.Altan, Hızır'ı bir türlü alt edemeyince, yaptığı her planı bozmayı başaran, ondan hep bir adım önde olan iki ismi, Ceylan ve Alparslan'ı hedefine koyar. Bu planda en etkili olacak isim ise Tufan olacaktır. Öncelikle Ceylan'ı tuzağa düşüren Altan, Hızır'ın sevdikleri için canını feda edebileceğini bilmektedir.

BAKMADAN GEÇME!