Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle - EDHO 164. bölüm tam ve kesintisiz izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle - EDHO 164. bölüm tam ve kesintisiz izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 01:20

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölümü ile 21 Nisan Salı akşamı ekranlara geldi. Sevilen dizinin bu haftaki yayınlanan son bölümünde, Çakırbeyli ailesinin düşmanlarından ve kendi dostlarından aldıkları darbe çarpıcı gelişmeleri izleyici karşısına çıkardı. Heyecan dolu son bölüm sonrası Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölümü ekranları başında izleyemeyenler, son bölümle ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm tam ve kesintisiz izleme linki...

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanan son bölümünde Tufan ve Feyyaz'ın da dahil edildiği Çakırbeylilerden habersiz toplantı düzenlenmesi heyecanlı gelişmelere damga vurdu. EDHO'nun son bölümünde yaşananların ardından son bölümle ilgili araştırmalar hız kazandı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm izleme linki ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, son bölümle ilgili ayrıntılı bilgiler.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KESİNTİSİZ İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeyliler tanımadıkları bir düşmandan beklenmedik bir darbe almışlardır. Hurşit, Hızır'ın gözleri önünde son nefesini vermişken Fahri hastanede ölüm kalım savaşına devam etmektedir. Yaşananlardan sonra gözler, girilen savaşta nasıl bir yol izleyecekleri merak edilen Çakırbeylilere çevrilir. Hızır, yöntemlerinden bihaber olduğu düşmana karşı saldırıya geçmektense, geri çekilip gözlem yapma taraftarıdır. Başta Haşmet ve Tipi olmak üzere masa üyeleri ise eli kolu bağlı bir şekilde beklemenin kimseye faydası olmayacağını düşünürler. Verilen kayıpların nedenini Hızır'ın aldığı kararlara ve Alparslan ile birlikte yaptığı gizli planlara bağlayan masa, komutayı ele almak için harekete geçer. Çakırbeylilerden habersiz Tufan ve Feyyaz'ın da dahil edildiği bir toplantı düzenlenir. Masada yapılacak oylamada eller bu kez Hızır ve Alparslan'ın bundan sonra alınacak kararlarda devre dışı bırakılmaları ve masadan ayrılmaları için kalkacaktır.

BAKMADAN GEÇME!