Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaptı! Sezon finalinde ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaptı Sezon finalinde ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2018 23:29

Başrollerinde Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam yayınlanan 107. bölümüyle birlikte sezon finali yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sezon finali detaylarını merak eden izleyiciler, sezon finalinde neler olduğunu araştırıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. bölümde ne oldu? Sezon finalinde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 107. bölümüyle izleyicilerine heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan bu son bölümü aynı zamanda sezon finali niteliğini de taşıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finalinde olanlar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam ekranlara gelen sezon finalinde, Yaşar'a düzenlenen suikastten sonra dostlarını bir bir ölüme yollayan Çakırbeylilerin tutunacağı tek şey kalmıştır; intikam... Bu ölüm kalım harbinde düşmanından bir adım önde olması gerektiğini bilen Hızır savaşa girdiği gücün de farkındadır. Bunun için silahlar kuşanılmadan önce çok iyi bir plan yapılmalıdır. Önce Hızır'ı sonra Ünal'ı bitirmek isteyen Sam de Ziya ile pazarlıklara devam eder. Gözlerinin önünde yaşanan korkunç olaydan sonra Hızır'a sarılıp, eve geri çağırması beklenen Meryem, aksine daha kararlı bir şekilde mahkemeye gitmek ister. Meryem'e yaşattıklarının ağırlığının farkında olan Hızır ise diretmekten vazgeçecektir. Daha fazla acıyı göğüslemesini istemediği karısıyla gittikleri duruşma salonunda belki de son kez bir arada olacaklardır.

Haberin Devamı

107. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 106. bölümünde, ava giderken avlanan Kudret'in artık kaçacak yeri kalmamıştır. Bu sayede düşmanıyla karşı karşıya gelen Tipi, nihayet aklının kabullenmediği gerçeklerle yüzleşir. Bu yeni travma ile birlikte hafızası yerine geldiğinde, eski haline dönen Tipi'yi kontrol altına almak kolay olmayacaktır. Derya ile yeni bir hayat kurabilmek uğruna silahından vazgeçen Yaşar'ın da düşmanıyla yüzleşme fırsatı bulduğunda verdiği sözden dönüp dönmeyeceği merak konusudur.

Sırasıyla Yaşar ve Hızır'ı yok etmek isteyen Sam, ölüm makinası olarak bilinen Ziya'yı daha hızlı hareket etmesi konusunda uyarır. Dost görünümlü düşmanların durmadan Cia ile yaptığı pazarlıklar, şimdiye kadar sakin ve temkinli davranan Alparslan'ın dahi sabrını taşıracaktır. Çakırbeyli hanesinde herkes tehlikede olan evliliklerin peşine düşmüşken Hızır ve Meryem inatlaşmaya devam ederler. Bu diretmeler neticesinde yeni bir hamleyle atağa geçen Meryem'in planı bu kez Hızır'ı yalnızlaştırmak üzere olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!