Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi belli oldu! İşte ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi belli oldu İşte ilk fragman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 11:29

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı, salı günü sezon finali ile izleyici karşısına yeniden çıkmasının ardından yayınlandı. İntikam temasıyla yeni sezona başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hüseyin Avni Danyal ve Mustafa Üstündağ, diziye dahil olan isimler arasında yer alıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı ve yayın tarihi hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sezona başlamadan önce yeni oyuncu sürprizleri ile gündeme geldi. Yeni sezona yakın zamanda başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hüseyin Avni Danyal ve Mustafa Üstündağ'ın yeni karakterlerle diziye dahil olacağı öğrenildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezona başlayacağı tarih ile sorgulanmaya devam ediliyor. Sezon finalinde ekrana gelen görüntülerin ardından yeni sezona intikam dolu başlayacak olan Hızır Çakırbeyli ve dostları, düşmanlara karşı amansız bir mücadele gerçekleştirecek. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte, diziye katılacak olan Hüseyin Avni Danyal ve Mustafa Üstündağ hakkında bazı bilgiler

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) YENİ SEZONA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Haberin Devamı

Yeni sezonda da ATV ekranlarında yayın hayatına devam edecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezona başlayacağı tarih belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 25 Eylül Salı günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi belli oldu İşte ilk fragman

YENİ SEZONDA MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ VE HÜSEYİN AVNİ DANYAL SÜRPRİZİ

Yakın zamanda 108. bölümü ile ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal'ın diziye katılacağı açıklandı.

Mustafa Üstündağ, diziye katılacağını şu paylaşımla gündeme getirdi;

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hadi bismillah 👊👊

Mustafa Üstündağ (@mstfustundag)'in paylaştığı bir gönderi ()

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR?

Hüseyin Avni Danyal, 12 Nisan 1962 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 1988-94 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 2001 yılında Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü aldı. 2009 yılında vizyona girmiş olan Güz Sancısı filminde Kenan karakterini canlandırdı. Kurtlar Vadisi dizisinde ise Danyal karakterine can verdi.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi belli oldu İşte ilk fragman

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro'da devam etti. Atv’de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur’un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat’ı oynadı. Zeynep’in Sekiz Günü'nde (2007) Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu adlı tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi belli oldu İşte ilk fragman

BAKMADAN GEÇME!