Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor? Gözler EDHO yeni sezona çevrildi

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor Gözler EDHO yeni sezona çevrildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2020 17:37

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. EDHO yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Sevilen dizinin en son 165. bölümü yayınlanmıştı. Son bölümde Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştı. EDHO yeni sezon ile ilgili Oktay Kaynarca’dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. EDHO yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Oyuncuları arasında Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin bulunduğu dizinin yeni sezon tarihi henüz belli olmadı.Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafı ile beraber 'Az kaldı' notunu paylaştı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, ‘Az kaldı…’ notunu düştü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor Gözler EDHO yeni sezona çevrildi

Haberin Devamı

SON BÖLÜM ÖZETİ

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır. Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır.

Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır.

Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır.

Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır.

Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!