Eser Yenerler Show’un (EYS) bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Eser Yenerler Show’un (EYS) bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 12:55

TV 8 ekranlarının yeni programı Eser Yenerler Show’un bu haftaki konukları belli oldu. Eser Yenenler’in kendi adını taşıyan talk show programı EYS bu akşam 3. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, Eser Yenerler Show’un (EYS) bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

Birbirinden renkli konu ve konukları ile “Eser Yenenler Show” bu gece 23:15'te TV8 ekranlarında! Geçtiğimiz hafta Saba Tümer, İlhan Şeşen, Şahin Kendirci ve Oğuzhan Uğur'un konuk olduğu Eser Yenenler Show'un üçüncü haftasında yine bomba konuklar var. Bu hafta Simge Sağın, Onur Büyüktopçu, Gonca Vuslateri'nin konuk olacağı Eser Yenenler Show bu gece 23.15'te TV8'de!

ESER YENENLER KİMDİR?

BKM mutfak oyuncusu olarak tanınan Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Bursa’da okuyan Eser Yener, çok küçük yaşlarda tiyatroya başladı. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Bursa Belediye Gençlik ve Devlet Tiyatrosu’nda yer aldı. Asıl çıkışını ise Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yakaladı.

Pek çok yeteneğin yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı. 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri koltuğuna oturdu. 

BAKMADAN GEÇME!