Erşan Kuneri ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Erşan Kuneri dizisi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Erşan Kuneri ne zaman, saat kaçta yayınlanacak Erşan Kuneri dizisi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 08:42

Erşan Kuneri, Netflix’te izleyici karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın üstlendiği Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları, konusu ve yayın tarihi merak konusu haline geldi. Peki, Erşan Kuneri ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? İşte dizi hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Erşan Kuneri dizisi oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Netflix’te yayınlanacak olan Erşan Kuneri 13 Mayıs 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yayın saati hakkında bir bilgi verilmedi. Erşan Kuneri dizisi oyuncuları arasında Cem Yılmaz, Zafer Algöz, ezgi Mola, Çağlar Çorumlu gibi isimler yer alıyor.

ERŞAN KUNERİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın üstlendiği Erşan Kuneri dizisi oyuncu kadrosu; Cem Yılmaz, Zafer Algöz, ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Can Yılmaz gibi birbirinden değerli isimlerden oluşuyor.

ERŞAN KUNERİ KONUSU

Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı film türlerini denemek ve pornocu yaftasından kurtulmak için kolları sıvar.

Haberin Devamı

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri; GORA, Arif V 216 ve Erşan Kuneri gibi yapımlarda Cem Yılmaz tarafından canlandırılmış kurgusal bir karakterdir. Erşan Kuneri, Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri Film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alınacak.

BAKMADAN GEÇME!