Erol Taş gibi anılmak isterim

Güncelleme Tarihi:

Erol Taş gibi anılmak isterim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2021 14:05

Diriliş Ertuğrul, Karadayı, Kara Para Aşk, Paramparça ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi birçok dizide kötü karakterleri canlandıran Gökhan Akteke “Erol Taş hayranıyım. İlerde onun gibi anılmak isterim” dedi.

Haberin Devamı

Bugüne kadar şansına hep kötü adam rolleri geldiğini ifade eden genç oyuncu, bundan şikâyet etmediğini hatta memnun olduğunu söyledi.

KAHKAHAM BİLE EROL TAŞ’A BENZİYOR

Türk sinemasında oynadığı 'kötü adam' rolleri ile hafızalara kazınan Erol Taş’ı idol olarak gördüğünü belirten Akteke, “Kötü karakter denince Erol Taş favorimdir. Bütün filmlerini hep ilgiyle izlemişimdir. Yemeğini yerken, kötülük yaparken, kahkahasını atarken alıp götürüyordu. Gerçekten o adamın kötü olduğuna inanıyorduk. Zaten bu yüzden evi yakıldı, kıraathanesine saldırılar oldu. Oyunculuğunu o kadar çok beğeniyordum ki kahkaham bile benziyordu. Çevremde güldüğümde ‘Erol Taş kahkahası atıyorsun’ derlerdi. Hayranlığım bu yüzden daha da pekişti. Üzerime zaten kötü karakter oynamak biraz yapıştı. Rolümün hakkını verebilmek için elimden geleni yapıyorum. Ben de ilerde Erol Taş gibi anılmak isterim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!