Erkenci Kuş'un yayın günü değişti! Erkenci Kuş 12. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuşun yayın günü değişti Erkenci Kuş 12. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 11:56

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Erkenci Kuş'un yayın günü değişti. Sevilen dizinin yeni bölümleri artık cumartesi akşamları ekranlara gelecek. Öte yandan, 22 Eylül Cumartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Erkenci Kuş'un 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme dair pek çok ipucu veren fragmana, Sanem ve Can arasındaki romantik dakikalar damgasını vurdu. Peki, Erkenci Kuş'un 12. bölüm fragmanında başka neler var? Yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı Erkenci Kuş'un bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesi merak konusu olan fragmanı, diziseverlerle paylaşıldı. Yayınlanan fragmanda Sanem ve Can'ın yakınlaşması dikkat çekiyor. İşte, Erkenci Kuş'un 12. yeni bölüm fragmanı...

11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Haberin Devamı

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

BAKMADAN GEÇME!