Erkenci Kuş 9. bölüm 2. fragmanında şaşırtan sözler... Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş 9. bölüm 2. fragmanında şaşırtan sözler... Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2018 10:17

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'iın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanları izleyicilerle buluştu. Ekran macerasına kısa bir ara veren Erkenci Kuş'un tarihine yönelik araştırmalar hız kazandı. Bayram boyunca tekrar bölümleri verilen romantik komedi dizisi kısa bir süre kaldığı yerden devam edecek. Erkenci Kuş 9. bölüm fragmanları ve özeti...

Haberin Devamı

Yaz sezonunda ekran macerasına başlayan Erkenci Kuş’un 9. bölümü yerine tekrarlarının yayınlanması kafalarda soru işareti bıraktı. Erkenci Kuş yeni bölüme dair iki fragman paylaşıldı.

Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanlarıyla birlikte romantik bir o kadar da şaşırtıcı ipuçları geldi. Can’ın evinde Polen ile karşılaşan Sanem’den beklenmedik bir hamle geliyor. İkili, Polen ve Levent ile birbirlerini kıskandırma çabaları devam ediyor. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanlarında en çok dikkat çeken an ise Can’ın “Levent, Albatros değil kendini kandırma” sözleri oldu. Sanem bu sözlere nasıl karşılık verecek? Can, Albatros olduğunu itiraf edecek mi? Fragmanlarda sonra bu sorulara yanıt arayan izleyiciler bir yandan da tarih sorgulaması yapıyor.  Peki, bayram tatili sırasında eski bölümleri ekrana gelen Erkenci Kuş’un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Erkenci Kuş dizisi 9. bölümü bayram tatilinin hemen ertesinde 28 Ağustos Salı günü izleyicilerle buluşacak.

BAKMADAN GEÇME!