Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 22:57

Erkenci Kuş dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sanem, Can'ı kıskandığını itiraf edemedi. İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can'ı tersledi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak istedi. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sanem, Can'ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can'a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can'ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir. 

Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!