Erkan Kolçak Köstendil kimdir? Kiminle evleniyor?

Güncelleme Tarihi:

Erkan Kolçak Köstendil kimdir Kiminle evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2018 17:24

Çukur dizisinde canlandırdığı 'Vartolu Sadettin' karakteri ile son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Erkan Kolçak Köstendil'in kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı araştırılmaya devam ediyor. Erkan Kolçak Köstendil'in kiminle evli olduğunu merak eden çok sayıda hayranı konu hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir? Kiminle evleniyor?

Haberin Devamı

Rol aldığı projelerdeki başarılı performansı ile adından sıklıkla söz ettiren, dizilerin aranan ismi Erkan Kolçak Köstendil'in kim olduğu basında yer alan haberler ya da katıldığı televizyon programlarının ardından merak konusu oluyor. İşte, Erkan Kolçak Köstendil hakkında detaylar...

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

1983 yılında Bursa'da dünyaya gelen Erkan Kolçak Köstendil, Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonra Yükseköğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamladı. Lise yıllarında futbolculuk yapan Köstendil daha sonra tiyatroya yöneldi.

Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol alan sanatçı, Ulan İstanbul dizisindeki rolü ile Türkiye'de geniş kitlelerce tanındı. Tuncay Özinel Tiyatrosu’nda tiyatro çalışmalarına başlayan oyuncu, televizyona ilk defa, 2005 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin üçüncü sezonudaki "galerici" rolü ile adım attı. 2008 yılında ise "Güz Sancısı" filmi ile birlikte sinemaya da atım atmış oldu.

Haberin Devamı

2009 yılında "Facebook dizisi" olarak bilinen Mukadderat adlı diziyi yazıp yönetti. Aynı yıl M.A.T adlı polisiye dizinde "Emre" karakterini canlandırdı. Senaryosunu yazıp yönettiği Vakit adlı kısa film, 2010 yılında gerçekleşen Sinepark 4. Kısa Film Festivali'nde, Eskişehir Kral Midas Kısa Film Festivali'nde, 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller aldı.

2009-2010 yılları arasında Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı "Er Mahmut Karakum" karakteri ile tanınmaya başlayan sanatçı; ardından Torbacının Esrarı, Babalar ve Evlatlar, Merhamet ve One Night in İstanbul gibi yapımlarda yer aldı. Ulan İstanbul adlı dizideki "Karlos" karakteri ile ünü yayıldı.

2014'te Yağmur: Kıyamet Çiçeği isimli sinema filminde "Şenol" karakterini ve İtirazım Var'da "Süpermen" karakterini canlandırdı. 2015'te "Güven" canlandırdığı Kara Bela filminden sonra Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide "Şahin Giray Han" karakterini oynadı. Onur Ünlü'nün 2017 yapımı "Put Şeylere" filminde rol aldı. 2017’te başlayan "Çukur" dizisinde "Vartolu Sadettin" karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

Erkan Kolçak Köstendil 11 Ağustos 2018 tarihinde bir süredir birlikte olduğu, kendi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile dünyaevine girecek. Familya dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, Olimpos'ta nikah masasına oturuyor.

BAKMADAN GEÇME!