Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 20:13

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Erdi Ünver'in ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Göz6 yarışmasında tavırları ve konuşmasıyla oldukça dikkat çeken Erdi, erkekler evinin birincisi olarak survivor'a gitmeye hak kazanmıştı. Erdi Ünver, Survivor'da çıktığı 39 oyundan, 12 galibiyet, 27 mağlubiyet alarak 15 puanla 19. sırada yer alıyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Ünver, Göz6 yarışmasında ani çıkışları ve kendine olan özgüvenini her fırsatta dile getirmesi nedeniyle geçtiğimiz sezonki yarışmacılardan (Survivor 2016) Semih Öztürk’e benzetilmişti. Öztürk ise "Şans Erdi'yle olsun" olsun diyerek Ünver'e destek oldu.

Haberin Devamı

Ünver'e Göz6 yarışması süresince başta Kasımpaşa gibi farklı semtlerden de destek gelmişti. Ünver ise 'Semtlerin efendisi, efendilerin semti Kasımpaşa'ya çok teşekkürler' sözleriyle bu desteğe karşılık verdi.

Ünver, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini ise şu sözlerle dile getirdi: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum."

Erdi Ünver, Survivor'da çıktığı 39 oyundan, 12 galibiyet, 27 mağlubiyet alarak 15 puanla 19. sırada yer alıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!