Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı heyecanlandırdı- Kuruluş Osman'da oynayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Engin Altan Düzyatanın yeni imajı heyecanlandırdı- Kuruluş Osmanda oynayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2020 12:59

Diriliş Ertuğrul dizisinin Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan, yeni imajıyla heyecanlandırdı. Kuruluş Osman dizisinde başrolü Burak Özçivit’e devreden Engin Altan Düzyatan’ın diziye geri döneceğine yönelik beklentiler artı. Peki, Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'da oynayacak mı? Ertuğrul Gazi karakteri geri dönecek mi?

Haberin Devamı

Engin Altan Düzyatan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla Kuruluş Osman takipçilerini hem heyecanlandırdı hem de meraklandırdı. Sakallarını yeniden uzatmaya başlayan Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı “Diziye geri mi dönüyor? Kuruluş Osman’da oynayacak mı?” sorularına neden oldu.

Düzyatan'ın diziye dahil olup olmayacağı ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

Engin Altan basın mensuplarının "Diziye dönmek ister misiniz?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağ olsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum" dedi.

Engin Altan Düzyatanın yeni imajı heyecanlandırdı- Kuruluş Osmanda oynayacak mı


BAKMADAN GEÇME!