Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 20:17

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Elif Şadoğlu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Elif Şadoğlu'nun ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Elif, Survivor'da çıktığı 88 oyunda 46 galibiyet, 42 mağlubiyet alarak 102 puan topladı. Elif bu performansının ardından 6. sırada yer alıyor. Hırslı yapısıyla dikkat çeken Elif'in özel hayatı da merak edilenler arasında. Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Elif Şadoğlu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Elif Şadoğlu, Survivor yarışmasına katılmadan önce sosyal medya hesabından paylaştığı bu notla dikkat çekmişti. Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."

Elif, Survivor'da çıktığı 88 oyunda 46 galibiyet, 42 mağlubiyet alarak 102 puan topladı. Elif bu performansının ardından 6. sırada yer alıyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!