Ela'yı İsmail mi araban attı? Masumiyet'in İsmail Ilgaz'ı Ertuğrul Postal kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Elayı İsmail mi araban attı Masumiyetin İsmail Ilgazı Ertuğrul Postal kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2021 12:57

Masumiyet dizisinin son bölümlerinde öne çıkan isimlerden biri de İsmail Ilgaz karakteri oldu. Ela'nın atıldığı arabanın sürücüsü İlker'in babası İsmail Ilgaz çıktı. Bu gelişme ardından İsmail Ilgaz'ı Ertuğrul Postal'ın hayatıyla ilgili bilgiler gündem oldu. Peki, Masumiyet'in İsmail Ilgaz'ı Ertuğrul Postal kimdir?

Haberin Devamı

 Masumiyet'in İsmail Ilgaz'ı Ertuğrul Postal, 25 Ocak 1967 Malatya doğumludur. İstanbul Şehir Tiyatro’sunda 30 yıl birçok oyunda roller oynamış 2019'da emekli olmuştur. 32 yıldır birçok yerli yabancı film dizi, TV ve radyolarda reklam seslendirmeleri yapmaktadır. Aynı zamanda 27 yıldır da Kanal D’nin kurumsal tanıtım sesidir.Oyunculuk kariyerini 2014-2016 yıllarında yönetmenliğini önce Cevdet Mercan sonra da Altan Dönmez’in üstlendiği Paramparça dizisi ile televizyona taşımıştır. Daha sonra da Diriliş Ertuğrul, Fi, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Elimi Bırakma, Payitaht ve Uyanış B.Selçuklu dizilerinde rol almıştı

İsmail Ilgaz -Ertuğrul Postoğlu
İşi ailesinden önce gelen eski toprak kurt bir iş insanı. Kendini sıfırdan var edip meşakkatli yollardan sınıf atlayan İsmail için mensubu olduğu topluluk her şeyden daha önemli. Ailesinden bile.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!