Ekranın en yenileri

Güncelleme Tarihi:

Ekranın en yenileri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 10:13

Herkese iyi bayramlar. Tatile gidenlere iyi tatiller. Bu kısa tatili ekran başında geçirmeyi planlayanlara ise yepyeni önerilerimiz var.

Haberin Devamı

SAĞLAM BİR İSKANDİNAV POLİSİYESİ

Kendinde olmayan bir adamın yakın plan yüzü... Sonra adam kendine geliyor ve adamın bir helikopterin pervanesine bağlandığını fark ediyoruz. Sonrası bir fizik problemi: Şu ağırlıkta bir adamın, şu hızla dönen bir pervanede kafasının kopması ne kadar süre alır? (Çok almıyormuş.) Helikopter İsveç’in en kuzeyindeymiş, tam olarak yazın güneşi 24 saat görebileceğiniz Kurina’da. Dizi adını da güneşten alıyor: ‘Midnight Sun’. Adam kim, orada ne işi var(dı) ise, konusu. BluTV ‘de sekiz bölüm, hepsi platformda.

YILDIZLI BİR PSİKOLOJİK GERİLİM

Psikolojik gerilim dizisi ‘Gypsy’, Manhattan’da yaşayan terapist Jean Halloway’in hikayesini anlatıyor. Danışanlarının hayatındaki insanlarla giderek daha yakın ve tehlikeli ilişkiler içine giren Jean, profesyonel hayatı ve kişisel arzuları arasındaki sınırlar bulanıklaştıkça kendini tutku ve yıkım dünyası içinde buluyor. Konu bakımından bilindik gelse de terapisti canlandıranın Naomi Watts olması beklentiyi ve heyecanı artırıyor. 10 bölümlük dizinin tamamı 30 Haziran Cuma günü Netflix’te yayında olacak.

Haberin Devamı

Ekranın en yenileri

OLIVER STONE’UN PUTİN RÖPORTAJI

“Madem Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük düşmanı Putin, o halde kendisini yakından tanıyıp, anlayalım” demiş Oliver Stone ve Rusya Devlet Başkanı Putin’le 12 saat süren görüşme yapmış. Röportajın dört saate indirilmiş hali ‘The Putin Interviews’ yayında. Görüşmeler şubatta, Trump başkan seçildikten sonra sona ermiş. Belgeselde ABD seçimlerinde Rusya’nın etkisi, Kremlin’in Suriye ve Ukrayna’daki rolü,  eski CIA ajanı Edward Snowden’ın Moskova’ya sığınması gibi konular görüşülüyor. (BluTV)

Ekranın en yenileri

CANNES’DA OLAY YARATAN FİLM

Bu yıl Cannes Film Festivali’nin ana yarışma programı açıklanınca olay çıktı çünkü iki Netflix filmi yarışmaya kabul edildi. Filmlerin gösterime çıkmadan doğrudan platform üzerinden izlenebilecek olması dağıtımcıları kızdırdı. Netflix CEO’su Sarandon “Sinemanın geleceği Netflix”, jüri başkanı Almodovar ise “Bu filmleri değerlendirmeye almam” dedi. Sonuç; iki film de yarışmada kaldı, Almodovar’ın Netflix’e dizi çekeceği söyleniyor. İşte bu filmlerden ‘Okja’ bu çarşamba yayına giriyor. Tilda Swinton ve Jake Gyllenhaal’un olduğu filmi izleyince hepimiz vejetaryen olacakmışız! (Netflix)

Haberin Devamı

Ekranın en yenileri

 

 

 

 VİZYONDA BU HAFTA SİNEFİL FARKIYLA

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!