Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular

Güncelleme Tarihi:

Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 11:52

Yeni nesil erkek oyuncularımız, birçok alanda geliştirdikleri yetenekleri ve sektöre dair vizyonlu bakışlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Birçoğunun sosyal medyaya mesafeli olmalarına karşın yakaladıkları popülariteleri ile kariyerlerini paralel bir şekilde yönlendirmeleri de takdire şayan… Vizyonları, kariyer planları ve duruşlarıyla ekrana sanat taşıyan erkek oyuncularımız kimler?

Haberin Devamı

BORAN KUZUM

Boran Kuzum; önce Muhteşem Yüzyıl Kösem, ardından Vatanım Sensin dizisinde hayat verdiği Leon karakteri ile adını oldukça geniş bir kitleye duyurmayı başardı. Öyle ki, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ama onu diğer popüler oyunculardan ayıran bir nokta var ve belki de diğer isimlerden daha önde gelmesinin temel sebebi bu; Boran Kuzum, yaşından çok yukarıda bir yerde duruyor ve birikimi, her cümlesinde kendisini fazlasıyla gösteriyor. Bu da onu ekrandaki kendi jenerasyonuna dahil diğer isimlerden ayrı bir yere koyuyor.

Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular

TOLGA SARITAÅž

Oyunculuk kariyerinde her zaman sınırlarını zorlayan ve birbirinden farklı karakterlere hayat vermeye özen gösteren Tolga Sarıtaş, birikimi ve duruşu ile takdir toplayan genç isimlerden… İçgüdüsel yeteneğini, doğru seçimlerle ve doğru yerlerde kullanmayı başaran Tolga Sarıtaş; sosyal medyaya mesafeli olmasına karşın büyük bir kitleye de sahip… Şimdilerde SÖZ’ün Yavuz Komutan’ı olarak izlediğimiz Tolga Sarıtaş, kitlesini daha geniş bir alana da yaymayı başardı.

Haberin Devamı

Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular

BURAK DENÄ°Z

Cool duruşu ve sert karakterlere daha yatkın olan ifadesiyle dikkatleri üzerine toplayan Burak Deniz de anlatacak çok şeyi olan, donanımlı genç oyuncularımızdan… Genç yaşına rağmen ne yapmak istediğini ve nerede durmak istediğini bilen bir isim olması takdire şayan! Son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde izlediğimiz Burak Deniz, şimdilerde Büşra Develi ile birlikte bir sinema filmi hazırlığında…

Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular

CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU

Adı Efsane dizisinde hayat verdiği Hakan karakteriyle birlikte ekranlara adım atan Cem Yiğit Üzümoğlu, sahne tozu yutmuş genç yeteneklerden… Ekrana ısındıkça izlemesi daha keyifli hale gelen oyunculuğu ve idealleri ile apayrı bir yerde durduğu aşikâr… Onu tanıdıkça daha fazla seveceğimiz ve birbirinden farklı karakterlerle izleme şansı yakalayacağımız da kesin!

Haberin Devamı

Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular

ARAS BULUT Ä°YNEMLÄ°

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden bu yana her projesinde bir adım daha geliştirdiği yeteneği ile izleyicinin hayranlığını kazanan Aras Bulut İynemli, birbirinden farklı karakterlerin rengini başarıyla üzerinde taşıyor. Bunun yanında oyunculuk kariyerine dair attığı adımlarla da takdir topluyor. Şimdilerde İçerde’nin Mert’i olarak izlediğimiz Aras Bulut İynemli, her hafta kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

Â

Ekrana sanat taşıyan erkek oyuncular

SÄ°NEMADA FÄ°LM YAÄžMURU

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!