Ege'nin Hamsisi dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Egenin Hamsisi dizisi bu hafta neden yok Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 18:16

Ege'nin Hamsisi dizisi bu hafta neden yok sorusu diziseverler tarafından sorgulanan ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. TRT 1 ekranlarının eğlenceli dizisi Ege'nin Hamsisi bu hafta kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Ege'nin Hamsisi dizi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatacağının sinyallerini vermişti. Fakat dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Diziseverler Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölümü ne zaman sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Ege'nin Hamsisi dizisinin bu hafta neden yayınlanmadığıyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Fakat dizinin yeni bölümü 26 Kasım Pazartesi akşamı ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yıllar önce kendisini terkeden nişanlısı Almancı Nuri (Durul Bazan) ile yolları tekrar kesişen Fikret (Asuman Dabak), bu bölümde evleniyor… Kendisinin peşinden önce Sığacık’a, ardından Rize’ye gelen Alman nişanlısı Erica’yı ne yaparsa yapsın ailesine kabul ettiremeyen Nuri, beşik kertmesi Fikret ile ailesinin zoruyla evleniyor. Yıllardır unutamadığı biricik aşkına kavuşmanın heyecanını yaşayan Fikret, mutluluktan havalara uçarken, Deniz ve Zeynep cephesinde sular bir türlü durulmuyor…

BAKMADAN GEÇME!