Ege'nin Hamsisi bu akşam neden yok? Ege'nin Hamsisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Egenin Hamsisi bu akşam neden yok Egenin Hamsisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 19:56

Ege'nin Hamsisi dizisi bu akşam neden yok sorusunun yanıtı diziseverler tarafından araştırılan ve sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. Her hafta pazartesi akşamı izleyicileriyle buluşan Ege'nin Hamsisi dizisi bu hafta kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Peki, Ege'nin Hamsisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmadı ve diziseverler Ege'nin Hamsisi neden yok sorusunu sorgulamaya başladı. İzleyicilerine her hafta keyifli anlar yaşatan Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölümü bu hafta ekranlarda yer almayacak. Peki, Ege'nin Hamsisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Ege'nin Hamsisi dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü 17 Eylül Pazartesi günü ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aradığı aşkı Ege kıyılarında bulan Zeynep, tesadüf eseri Deniz'in İngiltere'ye gideceğini öğrenmiştir. Zeynep sevdiği adam tarafından kandırıldığını düşünüp büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlar. Deniz ise Zeynep'in tavrının ne olduğunu tam olarak anlayamaz. Zeynep’in peşinden koşarken patronu Vedat'la çarpışacaktır.

Haberin Devamı

Şevket ve Melahat, kasabadaki tüm esnaflara gelen işgaliye zammıyla birlikte soluğu belediye binasının önünde alırlar. Aralarındaki kavgayı unutup omuz omuza vermek zorunda kalan Melahat ve Şevket, esnaf dayanışmasından daha büyük bir birlikteliğin içine düşerler. Bu birliktelik kasabada büyük bir şenliğe dönüşür.

BAKMADAN GEÇME!