EDHO’nun Teoman’ı Birol Ünel kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

EDHO’nun Teoman’ı Birol Ünel kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 20:23

Birol Ünel kimdir, kaç yaşındadır sorusu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılan Birol Ünel birçok kişi tarafından dikkat çekti. Renkli kişiliği ve oyunculuğuyla bilinen Birol Ünel'in nasıl bir rolde olacağı merak ediliyor. Peki, EDHO’nun Teoman’ı Birol Ünel kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Birol Ünel, yepyeni bir projeyle gündeme geldi. Raci Şaşmaz’ın yapımını üstlendiği başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘da Teoman karakterini canlandıracak. Peki Birol Ünel kimdir, kaç yaşında?

1968 yılında Almanya’ya göç eden bir ailenin çocuğu olan Birol Ünel, 1961 yılında doğdu. Almanya’nın Bremen kentinde büyüyen Birol Ünel temel eğitiminden sonra parke döşemecisi olarak çıraklık eğitimi aldı. Daha sonra Hannover’e giderek Tiyatro ve Müzik Yüksek Okulu’na yazıldı. 1987 yılında Yolcu “Der Passagier” filmiyle sinemaya adım ve 1992 yılında Berlin Tiyatrosunda “Caligula” oyununda yer aldı.

Birol Ünel 1994 yılında Berlin Rosa Luxemburg Platz’da tekrar “Die Nibelungen – Born Bad“ oyununda sahneye çıktı. 2000 yılında Fatih Akın’ın yönettiği “Im Juli” filminde sinema dünyasında tanınmaya başladı ve özellikle Fatih Akın’ın Duvara Karşı filmindeki rolü ile büyük beğeni topladı.

 

BAKMADAN GEÇME!