Duygu Sarışın kimdir kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Duygu Sarışın kimdir kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 09:46

Duygu Sarışın, oynadığı projeler ve özel hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. İçerde ve Güneşi Beklerken gibi önemli projelerde yer alan oyuncu, güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Peki, Duygu Sarışın kimdir kaç yaşındadır? İşte, ünlü oyuncu hakkında merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlayan Sarışın, daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır.

Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

BAKMADAN GEÇME!