Dudullu Postası ne zaman başlayacak? Dudullu Postası oyuncuları kimler, konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Dudullu Postası ne zaman başlayacak Dudullu Postası oyuncuları kimler, konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2020 23:13

Dijital platform üzerinden yayınlanan Dudullu Postası, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Çizer Serkan Yılmaz’ın yarattığı efsane karikatür serisi Dudullu Postası’ndan ilham alınarak hazırlanan dizide, birçok ünlü komedyen bir araya geliyor. Sıra dışı semtin, sıra dışı insanlarının anlatıldığı Dudullu Postası'nın ne zaman yayınlanacağı ise diziseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, Dudullu Postası ne zaman başlayacak? Dudullu Postası oyuncuları kimler, konusu ne? İşte, diziyle ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Dudullu Postası dizisinin ne zaman başlayacağı, dizinin tanıtım fragmanlarının yayınlanmasıyla araştırılmaya başlandı. Polisiye ve absürd komedi türünde yer alan Dudullu Postası'nda eğlenceli konusu kadar oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. İşte, Dudullu Postası oyuncuları, konusu ve başlayacağı tarihle ilgili merak edilenler.

DUDULLU POTASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sıra dışı semtin, sıra dışı insanlarını anlatan, yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal Dekranında izleyicisi ile buluşacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

14 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Bülent Şakrak, Ayda Aksel, Ahmet Rıfat Şungar, ÖzgürEmre Yıldırım, Aslı Bekiroğlu, Gözde Çığacı ve Levent Tülek yer alıyor.

KONUSU NE?

Haberin Devamı

Hikaye ve tretmanı Banu Uzpeder ve Fuat Mete’ye ait Dudullu Postası’nın senaryosunu ise Funda Alp ve Yiğit Sertdemir kaleme aldı.

Dudullu Postası, gazeteciliği hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden bihaber olan ama kendini de memleketin yegane gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım'ın (Güven Kıraç), Dudullu’da bir yerel gazete çıkarmak istemesiyle başlıyor. Yeni açılan gazetede, arkadaşları Ersan (Ahmet Rıfat Şungar) ve Cem’le ( Özgür Emre Yıldırım) çalışmaya başlayan Tayfur (Taner Ölmez) bir yandan aşık olduğu Melis’e (Hazar Ergüçlü), Melis’in abisi Eyüp’ü (Bülent Şakrak) atlatarak ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki “Kayıp Babalar”ı bulmaya çalışır.

 

BAKMADAN GEÇME!