Doya Doya Moda’da kim-kimler elendi? İşte elenen isim ve 7 Ağustos Doya Doya Moda puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda’da kim-kimler elendi  İşte elenen isim ve 7 Ağustos Doya Doya Moda puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2020 16:45

Cuma günü haftanın finaliyle izleyici karşısına çıkan Doya Doya Moda'da eleme heyecanı vardı. Bu kez Doya Doya Moda'da eleme potasına 5 yarışmacı birden kaldı. Jüri üyesi 'kim veya kimler elenecek?' sorusuyla birden fazla kişinin elenebileceğinin sinyalini verdi ancak bir kişi yarışmadan elendi. Peki, Doya Doya Moda’da kim elendi? İşte 'Doya Doya Moda'da kim gitti?' sorunun yanıtı ve 7 Ağustos Doya Doya Moda puan durumu...

Haberin Devamı

Doya Doya Moda’da bir eleme günü daha geride kaldı. 7 Ağustos'ta yapılan eleme bölümünde Doya Doya Moda’da yarışmacıları 'piknik şıklığı’ ile yarıştı. Yapılan puanlama sonunda Doya Doya Moda'da eleme tarihinin en kalabalık potası ortaya çıktı. Peki, Doya Doya Moda’da bugün kim elendi? 7 Ağustos tarihli bölümde kim kaç puan aldı. İşte elenen isim ve 7 Ağustos Doya Doya Moda puan durumu...

"Piknik Şıklığı" konseptinde 1 saatlik alışveriş süresinde yarışmacılar, en güzel piknik kıyafetlerini kombinleyerek jüriyi etkilemeye çalıştı. Süre sonunda 7 beden büyük yarışmacı, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in karşısına çıktı. Doya Doya Moda haftanın finali bölümünün sonunda 5 günlük puanlar toplandı, haftanın birincisi belli oldu. 

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA HAFTA BİRİNCİSİ

7 Ağustos puan durumuyla birlikte Doya Doya Moda'da haftanın birincisi Rabia oldu. 1 puanla bilekliği kaybeden Nur, hayal kırıklığı yaşadı.

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Eleme potasına kalan isimler ise Sabiha, Birben, Rümeysa, Sanaz ve İmani oldu. Böylece Doya Doya Moda'da eleme tarihinin en kalabalık potası ortaya çıktı. Hesaplanan puanlar doğrultusunda Doya Doya Moda'dan elenen isim Sanaz oldu. 

7 AĞUSTOS PUAN DURUMU
Sabiha: 23
Rümeysa: 19
Birben: 20
İmani: 24
Sanaz: 20
Nur: 26
Rabia: 33

Doya Doya Moda’da geçen hafta kim elendi?

Doya Doya Moda'da haftanın finalinde eleme potasına çıkan isimler Sabiha ve Rabia oldu, ancak jüri bugün bir bayram sürprizi yaparak bu hafta kimsenin elenmediğini açıkladı.Jüriden en yüksek puanı alarak kolyeyi kazanan yarışmacı ise 86 puanla Rümeysaoldu.

BAKMADAN GEÇME!