Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? İşte puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modada bu hafta kim elendi İşte puan durumuna göre Doya Doya Modadan elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2020 16:19

Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu. Büyük bedene sahip yarışmacıların, şıklık yarışına girip tarzlarını en iyi şekilde yansıtmak için mücadele verdiği Doya Doya Moda'da haftanın puanları toplandı, eleme potası netleşti. Eleme adayları öncesinde ise haftanın birincisi belli oldu. Bir yarışmacı kolye mutluluğu yaşarken en az oyu alan yarışmacı Doya Doya Moda'ya veda etti. Peki, Doya Doya Moda'da haftanın birincisi kim oldu? Doya Doya Moda'da kim elendi?

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'da kim elendi? Sorusu 1 Mayıs tarihli bölümün sonunda belli oldu. Birincinin kolyeyle ödüllendirildiği Doya Doya Moda haftanın finali bölümünde yarışmacılardan biri elendi. Peki, Doya Doya Moda'da haftanın birincisi kim oldu? Elemeye kalan isimler kimler oldu? Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? 

DOYA DOYA MODA'DA HAFTANIN BİRİNCİSİ OLAN İSİM

Doya Doya Moda’da haftanın kazananı her hafta olduğu gibi bu hafta da kolyeyle ödüllendirildi. Uzun süredir kolye alamayan Emel, haftanın kazananı oldu. Doya Doya Moda tarihinin en güzel kolyesi olduğunu ifade eden Emel, 10 hafta beklemeye değdiğini ifade etti.

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda’da eleme potasına kalan isimler ise Su, Hanzade ve Zenan oldu. Jürinin elenmeyeceğini açıkladığı ilk isim ise Hanzade oldu. Son ikiye kalan Su, 5 kolye almasına rağmen potaya kalacak kadar kötü giyinmesi nedeniyle Kemal Doğulu tarafından eleştirildi. 

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'ya bu hafta veda eden isim Zenan oldu

GEÇEN HAFTA DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da haftanın finalinde eleme potasına çıkan isimler Sedanur, Hanzade ve Sündüz oldu. Elenen ismi jüriler açıkladı. Böylelikle haftanın elenen ismi en düşük puanı alarak elenen isim Sedanur oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!