Doya Doya Moda son bölümde kim elendi? Puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda son bölümde kim elendi Puan durumuna göre Doya Doya Modadan elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 16:25

Doya Doya Moda son bölümde kim elendi? sorusu yanıt buldu.14 Şubat ruhuna uygun olarak 'Sevgililer Günü' şıklığı konseptiyle mücadele eden Doya Doya Moda yarışmacıları arasından bir kişi daha bu hafta yarışmaya veda etti. Elenen isim adaptasyon sorunu yaşadığını söyledi. Peki, Doya Doya Moda son bölümde kim elendi? İşte puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim...

Haberin Devamı

Doya Doya Moda’da bir eleme günü daha geride kaldı. Konseptin ‘Sevgililer Günü’ şıklığı olarak belirlendiği haftanın finali bölümünde yarışmacılardan biri kolyeyle ödüllendirilirken haftalık değerlendirme sonucunda en az puanı alan isim Doya Doya Moda macerasını tamamladı. Peki, Doya Doya Moda son bölümde kim elendi? Puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim

Doya Doya Moda yarışmasından elenen isim belli oldu. 42 beden ve üstü moda tutkunlarının yarıştığı Doya Doya Moda yarışmasında elenen isim, jüri üyelerinin verdiği puanlar ardından ortaya çıktı. Eleme öncesinde ise haftanın birincisi ortaya çıktı. 

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Her final günü olduğu gibi bu haftada Doya Doya Moda yarışmacıları 10 puan üzerinden değerlendirildi. Verilen puanlar sonucunda; Emel 25, Sündüz 37, Betül 31, Neslihan 33, Yakut 17, Su 40, Ferdanur ise 40 puan aldı. Cuma günü puanlarıyla birlikte haftanın kazananı belli oldu. Haftanın birincisi olarak kolye almaya hak kazanan ismi Kemal Doğulu açıkladı. Doğulu, “Bu kolyenin bu haftaki sahibi Su oluyor” sözleri ile haftanın kazananı ilan etti. Böylece Su, üçüncü kolyesini aldı.

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Emel, Neslihan ve Yakut kaldı. Potadan çıkan ilk isim ise Emel oldu. Haftalık değerlendirme sonucunda Doya Doya Moda'ya veda eden isim Yakut oldu. Yarışmada 1 hafta kalabilen Yakut, adaptasyon sorunu yaşadığını söyledi ve jüri üyelerine teşekkür etti. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Aramızdan ayrılan yarışmacımız Yakut Hanım oluyor! 😕

Doya Doya Moda (@doyadoyamoda)'in paylaştığı bir gönderi ()

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!