Doya Doya Moda’da kim elendi? 25 Aralık Doya Doya Moda'da kolyeyi kazanan isim açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda’da kim elendi 25 Aralık Doya Doya Modada kolyeyi kazanan isim açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2020 18:30

Doya Doya Moda’nın son bölümü izleyici karşısına çıktı. Programda Ceren’in Rabia’ya yakınlaşması dikkat çekti. Yarışmacılar birbirlerini canlandırmaya çalıştılar. Jüri üyeleri Özde'nin Birben'i çok iyi canlandırdığını, ondan daha da iyi giyindiğini söylediler. Doya Doya Moda’da bu hafta kolyeyi kazanan isim Sabiha oldu.

Haberin Devamı

Doya Doya Moda’da kimin elendiği, her hafta cuma günleri yapılan oylamaların ardından belli oluyor. Doya Doya Moda'nın son bölüm tanıtımında Kemal Doğulu programdan ayrılacağını açıkladı ve gözyaşları sel oldu. Yarışmacılar birbirlerini canlandırdılar. Sabiha Bahar'ı canlandırdı ve performansı çok beğenildi. Doya Doya Moda’da bu hafta ise eleme yapılmadı. 

DOYA DOYA MODA’DA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda’da bu hafta kolyeyi kazanan isim Sabiha oldu. 

Doya Doya Moda'nın son bölümünde Kemal Doğulu programdan ayrılacağını açıkladı ve gözyaşları sel oldu. Jüri üyeleri ve yarışmacılar üzüntülerini dile getirdiler. Doya Doya Moda’ya veda edeceğini açıklayan Kemal Doğulu Exxen’de program yapacağını duyurdu. Kemal Doğulu'nun veda açıklaması sonrası programda bu hafta eleme gerçekleştirilmedi. 

Haberin Devamı

Doya Doya Moda’da kim elendi 25 Aralık Doya Doya Modada kolyeyi kazanan isim açıklandı

Bu hafta yarışmacılar birbirlerini canlandırdılar. Programda Bahar’ın yaptığı hareketin ardından Uğurkan Erez yarışmayı terk etti ve ‘O indiği zaman ancak geri gelirim.’ dedi. Bahar Ceren'e yaptıklarının ardından jüriden büyük eleştiri aldı ve konsept dışı bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!