Doya Doya Moda jüri üyesi Banu Noyan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda jüri üyesi Banu Noyan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2019 13:11

Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyelerinden biri de Banu Noyan oldu. Banu Noyan, yorumlarıyla gerek yarışmacıları eleştiriyor gerekse yönlendiriyor. Peki, Doya Doya Moda jüri üyesi Banu Noyan kimdir?

Haberin Devamı

Banu Noyan, Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile birlikte büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda'nın jüri üyeliğini üstleniyor. Peki, Doya Doya Moda jüri üyesi Banu Noyan kimdir?

Banu Noyan, ulusal ve uluslararası düzeyde, ses getiren birçok büyük organizasyona imza atmaya devam ediyor. Basın ve Halkla ilişkiler alanında dev kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapan, onlarca güzellik yarışmasının, yüzlerce moda gösterisinin koreograflığını üstlendi.
İletişim dünyasına onlarca “nitelikli profesyonel” kazandırmaya ve her birine “İşimizin özrü yoktur” anlayışını benimsetmeye özen gösteren Banu Noyan, Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları için de projeler üretiyor ve uyguluyor.

Banu Noyan, Vefa Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi, Türk Kalp Vakfı'nda İcra Kurulu Üyesi, Popsav Popüler Müzik Sanatı Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yüksek Danışma Şura Üyesi, Çocuk Suçlarını Önleme Derneği’nde Projeler Koordinatörü olarak üstlendiği görevleri aktif olarak sürdürmekte ve konusuyla ilgili birçok ödül bulunmaktadır.

Banu Noyan, Halkla İlişkiler Ve Tanıtım yüksek lisansını tamamlamış, York Üniversitesi'nde İşletme doktorasını tamamladı.

2018 yılında Artistik Sanatlar Akademisi kurarak sektöre yeni eğitimli gençler kazandırmak için deneyimli ve profesyonel ekibiyle çalışmaktadır. Derya Alabora, Hüseyin Avni Danyal, Murat Atıl, Neslihan Yargıcı, Reyhan Karaca, Çağnur Gürsan, Akasya Asıl Türkmen, Hazım Körmükçü gibi birçok kıymetli isim eğitmen olarak Artistik Sanatlar Akademisi’nde görev yapmaktadırlar.

 

BAKMADAN GEÇME!