Doya Doya Moda Emel kimdir, kaç yaşında, hangi dizide oynadı? Emel Başkan'ın eşi hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda Emel kimdir, kaç yaşında, hangi dizide oynadı Emel Başkanın eşi hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 13:21

Doya Doya Moda Emel olarak tanınan Emel Başkan, gerek yarışmadaki performansıyla gerekse yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor. Öz güveniyle ve sık sık bahsettiği diplomalarıyla jüri üyelerinin tepkisine neden olan Emel Başkan, yarışmanın oyunculuk deneyimi yaşamış isimlerinden. Evli olduğu bilinen Emel Başkan'ın özellikle eşi merak ediliyor. Doya Doya Moda Emel kimdir, kaç yaşında, kaç diploması var? Emel Başkan hangi dizide oynadı?

Haberin Devamı

Doya Doya Moda yarışmacılarından biri olarak tanınan Emel Başkan, 1989 doğumlu ve evli. Annesi mücevher tasarımcısı, babası film çevirmeni olan yarışmacı, aslen Konyalı. Babasını birkaç yıl önce kaybeden Emel Başkan, yarışmada ailesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşıyor. Yarışmanın bir diğer yarışmacısı Su Baher gibi oyunculuk deneyimi bulunan Emel Başkan, Kanal7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde oynadı. 

Emel Başkan, geçtiğimiz günlerde diplomalarından ve sertifikalarından bahsetmiş ancak jüriye ispat edememesi tartışmalara neden olmuştu. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade eden Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakcı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı

Doya Doya Moda Emel'in eşi hakkında bilgiler

Katıldığı bir programda eşiyle görücü usulüyle tanıştığını anlatan Emel Başkan, yaklaşık 6 yıldır evli. Emel Başkan'ın eşi büyük bir firmanın depo sevkiyatında çalışıyor. 

BAKMADAN GEÇME!