Dostlar Mahallesi ekranlara merhaba diyor.. İşte Dostlar Mahallesi oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Dostlar Mahallesi ekranlara merhaba diyor.. İşte Dostlar Mahallesi oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 16:02

Sımsıcak, birbirine bağlı, sevgi dolu insanlardan oluşan bir mahalle. Dedikoducu kuaförü, öfkeli kasabı, delikanlı taksicileri, afacan çocukları, ne ararsan var. Dostlar Mahallesi cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor. İşte Dostlar Mahallesi oyuncuları ve dizinin hikayesi

Haberin Devamı

Birbirine siyahla beyaz kadar zıt taksici kardeşler Metin’le ile Çetin’in hem sevgi hem çatışma dolu hikayesi,taksi durağının sahibi ve tüm mahallelinin ablası Neriman Anne’nin zorluklar karşısındaki dimdik duruşu, yetenekli oğlu Çağatay’ın oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentileri, birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan ve Bahar’ın hikayesi, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in yaptıkları, çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’i, bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’u, başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’ la Serkan’ın hikayesi Dostlar Mahallesi’nde ekrana geliyor.

Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Zeynep Eronat’ın yer aldığı Dostlar Mahallesi dizisi cumartesi akşamı saat 20.00'de başlıyor. Metin'in taksisi gece birisi tarafında yakılmıştır. Metin, anlaşamadığı kardeşi Çetin'den şüphelenir; çünkü, eli yanık bir şekilde durağa gelmiştir. İki kardeş karakolluk olur. Olay sonra ortaya çıkar. Ortaya çıkar çıkmasına da, o esnada Çetin'in karısı Seher her şeyi duyar.

Haberin Devamı

Selim, uzun zaman sonra İstanbul'a gelmiştir. Yanında çok güzel bir kadınla. Duraktakiler Olga'yı, Selim'in yanında görünce çok şaşırırlar. Selim'in tek derdi ise, Olga'yı annesine nasıl anlatacağıdır!

DOSTLAR MAHALLESİ OYUNCULARI

Çağla Şıkel: Seher

Çetin’in karısı Seher, çok sert bir kadındır. Mahallede herkesle kavga eder. Herkese laf etmesi ile meşhurdur. Biraz deli dolu bir kadındır. Kocası Çetin’i bile döver. Sabah akşam evde kavga gürültü eksik olmaz.

Alişan: Metin

Metin, dürüst, sözünü sakınmayan, delikanlı bir taksi şoförüdür. Kimseden korkmaz ve asla yalan söylemez! Bu karakteriyle herkesin saygı ve sevgisini kazanmıştır. Gençliğinde boksörlük yapan ve ömrü kavgayla geçen Metin, evli ve çocuk sahibi olmasına rağmen eski adetlerinden kopamamakta, sinirlenince esip gürlemektedir.

Hande Katipoğlu: Füsun

Haberin Devamı

Metin’in karısı Füsun, Seher’e göre daha aklı başında bir kadındır. Füsun, Metin’den çok çekinmektedir. Metin’in şeker hastası olması ve her şeye sinirlenmesi sebebi ile birçok şeyi ondan gizli halletmeye çalışır. Füsun, mahallenin pastanesini işletmektedir

İnan Ulaş Torun: Çetin

Abisinin tam tersi diyebileceğimiz Çetin’in işi gücü yalan dolandır. Sürekli dalavere peşinde koşar, burnunu her işe sokar ve oynadığı oyunları da eline yüzüne bulaştırır. Fakat, bu kurnaz karakteri altında tertemiz bir kalp yatar. Ne kadar kavga da etseler abisini ve duraktakileri çok sever.

Zeynep Eronat: Neriman Anne

Dostlar Durağı’nın sahibi Neriman Anne; otoriter, öfkelenince gözü hiçbir şeyi görmeyen bir kadın. Fakat, bu sert duruşunun altında yumuşacık bir kalp ve sevecen bir ruh yatmaktadır. Duraktaki tüm şoförlerin annesi gibidir. Aynı zamanda Dostlar Mahallesi’nin de muhtarıdır ve tüm mahalle ona saygı duyar.

Ersin Korkut: Selim

Haberin Devamı

Durağın şoförlerinden Selim, Diyarbakırlıdır ve annesi Behiye ile beraber yaşamaktadır. Neşeli, kendine güvenli Selim, iş için gittiği Rusya’da annesinden gizli evlenmiştir ve geleneklerine bağlı olan annesine bu evliliği nasıl kabul ettireceğini bilmemektedir.

Buse Varol: Bahar

Bahar, üniversitede hukuk okuyan güzel ve akıllı bir genç kızdır. Annesini kaybettiği için babası onun her şeyidir. Ona her konuda yardımcı olmaya çalışır, her şeyini onunla paylaşır.

Ceyhun Fersoy: Çağatay

Neriman Anne’nin oğlu Çağatay’ın en büyük amacı oyuncu olmaktadır. Çok iyi taklit yapar. Annesi oyunculuğun gelip geçici bir heves olduğunu düşünüp taksici olmasını istese bile o hayalinin peşinden koşmakta ısrarcıdır.

İrina İvkina: Olga

Haberin Devamı

Selim’in güzeller güzeli Rus eşi Olga, Türk kültürüne adapte olmakta güçlük çekse de, Selim’i sevdiği için çok çaba göstermektedir. Sevimli hareketleri, dürüstlüğü ve aksanı ile kısa sürede mahalledeki herkese kendini sevdirir. Tabii, Selim’in geleneklerine bağlı olan annesi Behiye hariç.

Turan Özdemir: Hasan

Bahar’ın babası Hasan, Dostlar Durağı’nın da "Hasan Babası"dır. İyi kalpli, sakin ve sabırlı bir insandır ve kızı Bahar’ı dünyadaki her şeyden daha çok sever.

Su Dura: Bilge

Metin ve Füsun’un 16 yaşındaki kızları Bilge, lisede okumaktadır. Hiçbir şeyden çekinmeyen deli dolu bir kızdır. Her şeye gözü kapalı dalmakta, bu yüzden de başını sürekli belaya sokmaktadır. Füsun ve Metin kızlarını sürekli takip etmek zorunda kalırlar.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!