Dolunay 5. bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 5. bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 23:00

Dolunay dizisi 5. bölüm fragmanı ile son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Son bölümde yaşanan olayların ardından yeni bölüm hakkında detayları sorgulayan birçok seyirci, Dolunay 5. bölüm fragmanında neler yaşanacağını merakla sorgulamaya başladı. Peki, Dolunay dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Dolunay dizisi 5. bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Son bölümde yaşanan olayların ardından yeni bölüm fragmanını araştırmaya başlayan takipçiler, Dolunay dizisi 5. bölüm fragmanı için video paylaşım sitesi ve yayıncı kuruluş üzerinden sorgulamalarını gerçekleştirdi. Peki, Dolunay dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, dizinin yeni bölümü ve son bölümde yaşananlar hakkında bazı detaylar

Dolunay dizisi yeni bölüm fragmanı, yayıncı kuruluş tarafından henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarsar. Ferit Bulut’u geri almak ve sızıntıyı yapanı bulmak için bütün güçleri seferber eder. Nazlı bu süreçte Ferit’in en büyük destekçisi olacaktır. Bu dayanışma Nazlı ve Ferit arasındaki buzların erimesi için yeterli midir? Diğer yandan Deniz de ablasının bu hamlesinden hoşlanmamıştır. Bu süreçte Bulut’a destek olmak için Nazlı’yla iş birliği yapacaktır. Bu işbirliği Deniz ve Nazlı’nın yakınlaşmalarını sağlar. Demet Ferit’e olan duyguları ve intikam isteği arasında gidip gelirken Hakan’ın tek bir hedefi vardır. Fatoş ise sırrının açığa çıkması üzerine Tarık’tan hiç beklemediği bir tepki görür.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeynep ve Demir'in kaybı bütün aileyi derinden sarsmıştır. Nazlı ve Ferit Bulut'un iyiliği için işbirliği yaparlar. Fakat o dolunaylı geceden sonra her şey eskisi gibi olabilecek midir? 

Öte yandan Nazlı, Deniz'i hayata bağlarken kendine de bağladığının farkında değildir. Hakan gizli planlarını harekete geçirmek için doğru zamanı bekler. Demet'in Ferit'e olan öfkesi hem Hakan'ı kıskandırır hem de planlarında ona yardımcı olur. Fatoş, Engin'e karşı dürüst olmak istedikçe işler daha da karmaşık bir hal alır. Alya hiç beklemediği bir şekilde kendisini Nazlı ve Fatoş'un hayatlarının ortasında bulacaktır. Asuman’ın sorumsuzluğu Nazlı'yı zor durumda bırakır.

BAKMADAN GEÇME!