Dolunay yeni bölüm 2. fragmanında şaşırtan yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Dolunay yeni bölüm 2. fragmanında şaşırtan yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 13:14

Dolunay 2. bölüm fragmanları kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Renkli ve eğlenceli bir aşkın öyküsünü ele alan Dolunay'ın ilk bölümünde karakterleri tanıma fırsatı bulan izleyiciler, yeni bölüm fragmanlarıyla önemli ipuçları edindi. Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlarken; Deniz'in Nazlı'ya olan ilgisi de giderek artıyor. İşte Dolunay 2. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Dolunay dizisinin 2. bölümünden yeni detaylar ortaya çıktı. Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı Dolunay 2. bölüm 2. fragmanı izleyicileriyle buluştu. Genç bir iş adamı ile evine aşçı olarak aldığı genç kadın arasında doğacak aşkı ekrana taşıyan Dolunay 2. bölüm fragmanları ve ilk bölümü kaçıranlar için dizinin özeti detayda!

Ekran macerasına yaz sezonunda başlayan ve Salı günleri yayınlanacak olan Dolunay yeni bölüm fragmanlarında merak uyandıran detaylar var. İlk fragmanda Ferit ve Nazlı’nın beraber geçirdikleri gecenin detayları ortaya çıkarken, 2. fragmanda Nazlı ve Deniz arasında yakınlaşmaların olduğu göze çarpıyor. Nazlı, Ferit'in evinde geçirdiği gecenin ardından şaşkınlıkla uyanır. Ertesi gün yaşananlar her ikisi için de büyük sürprizlerle doludur. Artık Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlar. Diğer taraftan Deniz'in Nazlı'ya olan ilgisi de giderek artmaktadır. Küçük Bulut'un Nazlı'ya olan sevgisini fark eden Zeynep ve Demir, çocuklarının bayıldığı Nazlı'yla tanışmak isterler. 

Böylece Nazlı, Ferit’in hoşuna gitmese de yakın çevresindeki insanlarla dostluğunu ilerletmeyi sürdürür. Asuman hareketleriyle Nazlı'yı yine zor durumda bırakır. Bütün bunlar olurken beklenmedik bir gelişme Nazlı ile Ferit’in hayatlarının ortasına bomba gibi düşer.

Haberin Devamı

DOLUNAY 1. BÖLÜM ÖZETİ

erit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir.

Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur. Ancak aşk; milyon liralık projelerden de mutfakta yemek yapmaktan da çok daha çetrefilli bir meseledir.
Yaşanan yanlış anlamalar bir gece yarısı; dolunayın altında, kendilerini içinden çıkamayacakları karışık bir durumun içinde bulmalarına neden olur!

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!