Doktor Ömer Coşkun kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Doktor Ömer Coşkun kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 16:33

Kendisini herbalist olarak tanıtan Doktor Ömer Coşkun, alternatif tıp ve bitkisel tedavi konusunda kendisini yetiştirdiğini öne sürmektedir. Peki, Doktor Ömer Coşkun kimdir? İşte, birçok kişinin yakından tanıdığı Doktor Ömer Coşkun hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Doktor Ömer Coşkun TV ekranlarından yaptığı bitkisel tanıtımlar ile birçok vatandaş tarafından yakından tanınmıştır. İşte, Ömer Coşkun'un kendi ağzından biyografisi;

05.03.1970 tarihinde Adana ilinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Adana ili, Sarıçam ilkokulu, Yavuzlar ortaokulu ve Adana Erkek lisesinde 1987 yılında tamamladıktan sonra, 1987-ÖSYS ile İstanbul Üniversitesi – İstanbul Tıp Fakültesi’nde eğitimimi sürdürmeye hak kazandım. Temmuz 1993′de mezun olarak Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi Ihlara kasabası sağlık ocağında Sağlık Bakanlığı’na bağlı pratisyen hekim olarak görev aldım. 1994-Eylül Döneminde Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Erciyes Ü. Tıp Fak. Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladım. “Yoğun muskuler egzersizde L-Karnitinin sıçan karaciğeri, iskelet kası ve testis dokularına etkileri” konulu tezi hazırlayarak, 18.06.1998′de uzmanlık belgesi aldım. 14.10.1998′de öğretim görevlisi kadrosuna atandım. Bir yıl bu görevde çalıştıktan sonra, askerlik vazifemi yapmak üzere, KKK komutanlığı tarafından, GATA komutanlığı emrine gönderildim.

Haberin Devamı

DOÇENTLİĞİ ELİNDEN ALINMIŞTI

Hasta insanları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Ömer Çoşkun, yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı.

Adana Tabip Odası'ndan ceza alarak istifa eden Doktor Ömer Coşkun, işini yapmaya devam etmişti.

SİCİLİ CEZALARLA DOLU

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde görevliyken yardımcı doçentlik için verdiği yabancı dil evrakında sahtecilik yaptığı tespit edilen Ömer Coşkun’un unvanı geri alındı ve üniversiteden uzaklaştırıldı. 2005’te Adana’ya giderek muayenehane açtı.

TABİP ODASINDAN ATILDI

Aynı yıl meslek kurallarına ve yönetmeliklere aykırı davranmaktan Adana Tabip Odası Onur Kurulu kararıyla para cezasına çarptırıldı. Bir yıl sonra da uzmanı olmadığı halde hasta tedavi etmekten ikinci soruşturma açılınca oda üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Muayenehanesini resmi olarak kapattı fakat faaliyete devam etti. Soruşturma sonunda da 3 ay meslekten men cezası aldı.

BAKMADAN GEÇME!