Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitaptan uyarlama? Doğduğun Ev Kaderindir senaristi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitaptan uyarlama Doğduğun Ev Kaderindir senaristi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2020 20:29

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkarak konusu ile dikkatleri üzerine topladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir'de farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalan Zeynep'in yaşadıkları ele alınıyor. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitaptan uyarlama? Doğduğun Ev Kaderindir senaristi kimdir?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 25 Aralık tarihinde yayın hayatına merhaba dedi. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı diziyle ilgili, yazdığı kitapla ilham veren Gülseren Budayıcıoğlu açıklamalarda bulundu. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitaptan uyarlandı? İşte, diziyle ilgili merak edilenler.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı 'Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanıyor. Eylem Canpolat'ın yazdığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılıyor.

CAMDAKİ KIZ KİTABININ YAZARI GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU'DAN DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Gülseren Budayıcıoğlu, sosyal medya hesabından Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili açıklamada bulundu. İşte, o açıklama;

"Sevgili Arkadaşlarım,

Haberin Devamı

Aylardır üzerinde çalıştığımız “Doğduğun Ev Kaderindir” adlı dizi nihayet yarın akşam TV 8’de ekranlara geliyor.

Hüzünlü, hüzünlü olduğu kadar da hayatın içinden bir hikayesi var. Biliyorsunuz zaten gerçek bir hikayeden televizyona uyarlandı. Senaryo çok ama çok gerçek ve çok duygulu olsun istedim. Senaristimiz Eylem Canpolat öyle çok çalıştı, ortaya öyle bir bölüm çıkardı ki, ön izlemede gözyaşlarımı tutamadım. Karakterler de muhteşem olmuş. Umarım bir süre sonra karakterlerde kendinizi bulursunuz.

Çok sevgilerimle...

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu"

BAKMADAN GEÇME!