Diziler ne zaman yayınlanacak? Dizilerin yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Diziler ne zaman yayınlanacak Dizilerin yeni bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2020 16:56

Kanal D, TRT 1, ATV, FOX TV, Star ve Show TV kanallarında izleyicilerle buluşan dizilerin yeni bölümlerinin bir süredir yayınlanmaması beraberinde bazı soruları da getirdi. Dizilerin yayın saatlerinde yeni bölümler yerine ya o dizilerin geçmiş bölümlerinden sahnelerin yer aldığı 'Özel Bölüm'ler ya da sinema filmleri yer alıyor. Peki, Diziler ne zaman yayınlanacak? Dizilerin yeni bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

Corona virüsü salgını hayatın her alanında olduğu gibi dizi çekimlerini de etkiledi. Dizi çekimlerine ara verilmesinin ardından, yeni bölümleri izleyemeyen diziseverler araştırmalarına hız verdi. Gözler şimdi dizi çekimlerinin yeniden başlaması ve ardından da yeni bölümlerin televizyon ekranlarında geleceği tarihte. İşte, diziseverlerin merakla araştırdığı 'Diziler ne zaman yayınlanacak?' sorusunun yanıtı...

2019 yılının Aralık ayında ortaya çıkan ve etkisini günden güne güne etkisini hissettiren Corona virüsü Türk dizilerini de vurdu. Çekimlerine ara verilen dizilerin verilmesi sonrası diziseverlerin araştırmaları hız kazandı.

Çekimlerine ara verilen dizilerin yeniden ne zaman ekranlara geleceği henüz belli değil. Corona virüsü nedeniyle başlayan önlemlerin bitmesi ile birlikte dizi çekimlerinin de yeniden başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

TRT 2 HAFTA ARA VERDİ

TRT kanallarındaki dizilerin set çalışmalarına 2 hafta ara verildi

TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta ara verildi.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) kanallarında yayınlanan dizilerin set çalışmalarına, koronavirüs (Kovid-19) ile mücadeleye destek amacıyla 2 hafta süreyle ara verildi.

Kurumdan yapılan açıklamada, TRT'nin, Kovid-19'un Türkiye'de yayılımını yavaşlatma çalışmalarına katkı sağlama ve bu süre içinde çalışma arkadaşları ve toplum sağlığını gözetme sorumluluğu bulunduğu belirtildi.

Bugüne kadar yapım firmaları aracılığıyla TRT'ye katkı sağlayan televizyon emekçilerini de sağlıklı tutmak adına bir dizi tedbir alındığı ifade edilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Tüm bu tedbirlere rağmen yoğun insan ve ekipman hareketliliğinin olduğu dizi setlerinde koronavirüs yayılım riskini engelleyebilecek daha steril bir ortamın oluşturulmasında güçlükler yaşandığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır."

Alınan bu kararın TRT ile çalışan tüm yapımcılara bildirildiği belirtilen açıklamada, 2 haftanın bitiminde ülkedeki genel duruma göre ve Kurumca belirlenen koşulların da sağlanması şartıyla alınacak ikinci bir kararın ardından set çalışmalarına devam edileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Set çalışmalarının en sağlıklı koşullarda yeniden başlayacağı güne kadar ilgiyle takip edilen dizilerin yayınlanmamış bölümlerinin ekranlarda yer almaya devam edeceği vurgulandı.

BAKMADAN GEÇME!