Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2019 11:43

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Diriliş Osman’ın tarihi için araştırmalar devam ediyor. Başrolünü Burak Özçivit’in paylaşacağı Diriliş Osman’ın Atv ekranlarında yayınlanacağı ortaya çıkmıştı. Tarihi dizinin oyuncu kadrosu sır gibi saklanıyor. Peki, Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte, pek çok dizi macerasına kaldığı yerden devam ederken; yeni dizilerde kanal akışlarındaki yerini aldı. Akıbeti merak edilen dizilerden biri ise Diriliş Osman oldu. 29 Mayıs Çarşamba günü final yapan “Diriliş Ertuğrul” dizisinin devam niteliğinde olan Diriliş Osman, Osmanlı Beyliği ve Osmanlı Hanedanı'nın kurucusu Osman Gazi’ni hayatını anlatacak. Dizide Osman Gazi karakterine Burak Özçivit hayat verecek.

Yapımcı Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman'ın yayın tarihi için henüz bir açıklamada bulunmadı ancak Diriliş Ertuğrul'un bir önceki sezonları baz alındığında dizinin ekim sonu-kasımın ilk haftası gibi başlaması bekleniyor. Tarihi dizi platonun ve detaylı çekimlerin uzun zaman alması nedeniyle diğer dizilere oranla daha geç yayınlanıyor 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!