Diriliş Ertuğrul'un Evdokya'sı Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrulun Evdokyası Kimya Gökçe Aytaç kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 15:28

Diriliş Ertuğrul'un heyecanla beklenen beşinci sezonu başlıyor. 122'nci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak diziye pek çok yeni isim katılıyor. Bu isimlerden biri de 'Evdokya' karakterine hayat verecek olan Kimya Gökçe Aytaç oldu. Kimya Gökçe Aytaç'ın kim olduğunu merak eden vatandaşlar konuya dair bilgi almak adına internette araştırma yapıyor. Peki, Diriliş Ertuğrul'un Evdokya'sı Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda Kimya Gökçe Aytaç da dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bu gelişmenin ardından Kimya Gökçe Aytaç'ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak konusu oldu. İşte, Diriliş Ertuğrul'un Evdokya'sı Kimya Gökçe Aytaç hakkında merak edilen detaylar...

Kimya Gökçe Aytaç, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Craft Oyunculuk atölyesinde temel oyunculuk, diyalog anlatım ve iletişim, profesyonel oyunculuk eğitimleri aldı. Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet ve Ufak Tefek Cinayetler dizileriyle izleyici karşısına çıktı. Güzel oyuncu 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Gökçe Özyol ile nikah masasına oturdu ancak bu evlilik kısa sürdü.

BAKMADAN GEÇME!