Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu! Yapımcı açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu Yapımcı açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 10:39

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusu, dizinin yayınlanmasını bekleyen on binlerce kişinin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Yeni sezon ilk bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından daha fazla sorgulanan Diriliş Ertuğrul, dizinin yapımcısının yapmış olduğu açıklama ile netlik kazandı. İşte, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusuna cevap arayan vatandaşlar için detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni sezonun ne zaman başlayacağına yönelik sorular uzun bir süre sonra cevap buldu. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ Twitter hesabından Diriliş Ertuğrul fragmanını paylaşarak net tarih verdi. Tanıtım fragmanıyla kafalarda soru işareti bırakan tarihi dizi bu ay yeni sezonun açılışını yapacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Yeni sezon fragmanını kısa bir süre önce yayınlayan Diriliş Ertuğrul’dan beklenen haber geldi. 91. bölümle sezona ara veren Diriliş Ertuğrul’un yayın tarihi netlik kazandı. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ Twitter hesabından Diriliş Ertuğrul fragmanını paylaşarak 25 Ekim Çarşamba akşamı başlayacağını duyurdu. Ayrıca TRT 1 yayın akışında da Diriliş Ertuğrul'un yer aldığı görüldü.



DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ İSİM

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisine son olarak Kehribar dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner dahil oldu. Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela’nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu Yapımcı açıkladı

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir.

BAKMADAN GEÇME!