Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak Bu hafta yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 22:11

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu hakkında tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Ekranların büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk fragmanı yayınlanmasının ardından, diziseverler 'Diriliş Ertuğrul bu hafta var mı?' sorusunu sormaya başladı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusu, izleyiciler tarafından sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. Yayınlanan sezon finaliyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda neler yaşanacağı merak konusu. Dizinin merakla beklenen yeni sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ SEZON NE ZAMAN?

İlk tanıtımının gerçekleştirilmesinin ardından yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu olan Diriliş Ertuğrul için tarih bilgisi paylaşılmadı. Yeni sezon tanıtımında 'yakında' ifadesine yer veren yayın ve yapım ekibi, geçtiğimiz hafta dizinin tekrar bölümünü paylaşmıştı. TRT 1'in çarşamba yayın akışında Diriliş Ertuğrul yer almıyor.

Haberin Devamı

Dizinin gelecek hafta yayın akışında yer alıp almayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Ertuğrul Gazi'nin oğlu rolüyle diziye başlangıç yapacak olan Burak Özçivit, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasının ardından, Burak Özçivit de bu anlaşmayla ilgili ilk paylaşımını gerçekleştirdi.

Özçivit paylaşımında, “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” sözleriyle yorumunu gerçekleştirdi.

Burak Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Özçivit'in alacağı ücret ise henüz bilinmiyor.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak Bu hafta yayınlanacak mı

YENİ SEZON FRAGMANINDA MOĞOLLAR DETAYI

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk fragmanında obasını Söğüt'e taşıyan Ertuğrul Gazi, "10 yıldır Moğollar'ın tahakkümüne, zorbalığına rağmen Söğüt ahalisini ihya ettim" sözleri ile yeni dönemde bölgede bulunan ahaliyi de arkasına alacağının sinyalini verdi. Fragmanda dikkat çeken bir diğer husus ise Osman Gazi'nin bir at üzerinde yaralı olarak obaya getirilmesi oldu. İşte, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan ilk tanıtım;

Haberin Devamı

OYUNCU EKİBİNE YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise  son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş’in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı.

BAKMADAN GEÇME!