Diriliş Ertuğrul dizisi bitiyor mu? İşte dizinin yapımcısından flaş açıklama

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisi bitiyor mu İşte dizinin yapımcısından flaş açıklama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 14:57

Diriliş Ertuğrul dizisi bitiyor mu sorusu merakla cevap ararken, dizinin yapımcısından dikkat çeken bir açıklama geldi. TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açılıyor.

Haberin Devamı

TRT'nin büyük ilgiyle izlenen dizisinde 3 sezondur Ertuğrul Gazi dönemi ele alınıyor. Çekim kalitesi, oyunculukları, kostümleri ve başarılı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizi, Ertuğrul karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın da kariyerinde dönüm noktası oldu.

İlk bölümden itibaren çok izlenen dizide önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açılıyor. Medyatava'nın haberine göre yeni sezonda Engin Altan'lı dönem bitecek ve Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Gazi'nin dönemi işlenmeye başlanacak. Bu nedenle Osman Gazi'yi canlandıracak bir oyuncu arandığı öğrenildi.

YAPIMCIDAN 2 YENİ FİLM
Yönetmenlik koltuğuna Metin Günay'ın oturduğu dizinin senaryosuna Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ imza atıyor. Müziklerini ise Alpay Götekin ve Zeynep Alasya yapıyor. Diriliş dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ'ın bir yandan da 2 tane sinema filmi için birden çalıştığı iddia edildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!