Diriliş Ertuğrul son bölümü sonrasında Emir Saadettin için yolun sonu mu geldi?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul son bölümü sonrasında Emir Saadettin için yolun sonu mu geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 09:17

Son bölüm sonrası 106. yeni bölüm fragmanı araştırılan Diriliş Ertuğrul'da oba beyi Sadettin Köpek'in hainliğini resmen ilan ediyor. Ekrana gelen yeni bölüm fragmanında Konya'ya Türkiye Selçuklu Devleti Sultanı Aleaddin Keykubat'ın huzuruna ulaşan oba beyi, yanındaki bazı adamların hain olduğunu ifade etmiştir. Diriliş Ertuğrul 106. yeni bölüm fragmanında bu durum, Aleaddin tarafından ciddiye alınmış ve detaylarıyla sorgulanmıştır. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Diriliş Ertuğrul 106. bölüm fragmanı ve son bölümden bazı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında uzun bir yolun geride bırakılmasının ardından oba beyi ve alpleri Sultan Aleaaddin'in huzuruna erişmiştir. Ares'in elindeki mektubun bir suretini de yanında getiren oba beyi, Diriliş Ertuğrul 106. yeni bölüm fragmanında bunu sultana arz edecektir. Son bölümde sultana tuzak kuran Sadettin Köpek, oba beyini karşısında görünce eli ayağı birbirine dolaşacaktır. İşte, son bölümü ile sonrası için merak uyandıran Diriliş Ertuğrul 106. yeni bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul'un 106. yeni bölümünde; Konya'ya ulaşan oba beyi, karşısındaki Emir Saadettin Köpek'e 'Daha ödenecek nice bedel, sorulacak nice hesap, alınacak nice kelle vardır' diyerek baskı yaratmıştır. Oba beyinden böyle bir hamle beklemeyen Sadettin Köpek, büyük bir endişe içerisine girmiştir. Sultan Aleaddin ise oba beyinden bütün şüphelerini açık açık söylemesini istemiştir.

Haberin Devamı

Yanında getirdiği mektubun nüshasının içerisinde Tekfur Ares'in imparatora yolladığı bazı söylemler yer almaktadır. Oba beyinin sultana emirlerinden birisinin hain olduğunu ima etmesi, Sultan Aleaddin tarafından ciddiye alınmıştır. Oba beyi diğer emirleri zan altında bırakmayarak hain olan ismin Emir Sadettin olduğunu açıklamıştır.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son bölümde; Elinde tutsak olarak bulundurduğu Ares'in bildiklerini kullanmak isteyen oba beyi, Emir Saddettin Köpek'in gerçek yüzünü Sultan Alaaddin'e kanıtlamakta kararlıdır. Ares'e 'Seni Konya'ya götüreceğim, Emir Saadettin ile yaptığınız işbirliğini Sultan Alaaddin'in huzurunda bir bir anlatacaksın' sözlerini sarf eden oba beyi, suikast hazırlığında olan Emir Saadettin'in oyununu bozmak üzere yola çıkmıştır. Emir Saadettin ise tuzaklı olarak hazırlattığı sandığı sultanın huzuruna getirmiştir. Peki, sandıktan fırlayan ok, kime isabet edecektir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!