Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Demet Özdemir kimdir Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2018 14:43

Son dönemin popüler oyuncularından Demet Özdemir'in kim olduğu merak konusu oldu. Demet Özdemir'in özel yaşamı ve kariyerini merak eden vatandaşlar, konuya dair bilgi almak adına internette araştırma yapıyor. Peki, Demet Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı karakter sonrası geniş kitleler tarafından tanınan Demet Özdemir'in biyografisi en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte, Demet Özdemir'e dair bilinmesi gerekenler...

Üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra dansa yönelen Demet Özdemir, dans eğitiminin ardından ünlü şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.

Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, İlk televizyon deneyimini ise 2013 yılında başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Haberin Devamı

Bu projenin ardından "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide "Alya" karakterini, "Tut Sözünü" adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandıran Özdemir, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu son olarak 2018 yılında "Erkenci Kuş" adlı dizide rol almıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!